incarca
logoDespre noi   Infiintata in 2012, compania noastra a oferit de la inceput servicii de pre-press pentru tipografii prin productia de placi offset pe tehnologie Computer to Plate termal 830nm cu un echipament Heidelberg Topsetter 102p.
In 2013 am adaugat un al doilea CTP, Heidelberg Suprasetter 105.


   Pentru a diversifica tipul de placi produse am adoptat in 2015 tehnologia CTcP si am pus in functiune un sistem Luscher XPose! 230 pe tehnologie 405nm. Astfel putem oferi clientilor nostri ambele tehnologii de productie a placilor offset care domina in prezent piata.


   In completarea serviciilor de pre-press am adaugat in portofoliu tiparul digital cu intentia de a prelua pentru clientii nostri tirajele mici. De aceea am instalat in 2016 un echipament Xerox Versant 80, care oferta o calitate de top in printul digital cu toner. Deasemenea, in acelasi an am instalat si doua masini de productie alb-negru de mare capacitate - Xerox Nuvera 120 si Xerox DP 180 - pentru a oferi servicii de print date variabile.


   Solicitarile clientilor nostri ne-au determinat ca la sfarsit de 2017 sa punem in functiune un echipament pentru productia filmului, un imagesetter Agfa Avantra 44 OLP.


    In prezent oferim clientilor nostri - tipografii si nu numai - servicii complete de prepress care inclus procesare grafica a fisierelor, servicii de impozitie, separatie pe plane de culoare etc.

termale
termale
termale
termale
termale
termale


Certificatele noastre

pr-sample23
pr-sample24
pr-sample25
pr-sample25
pr-sample25
pr-sample25