logoPolitica de confidențialitate

1. Introducere

   Această politică definește condițiile de utilizare a paginii www.rigcert.ro administrată de către SC BEST PLATE SRL cu sediul social în București, Str. Lizeanu nr. 30, Sector 2, București, cod poștal 021112.
Navigând pe aceste website-uri acceptați condițiile precizate în această politică. În situația în care nu sunt de acord cu aceste condiții vă rugam să parasiți website-ul. SC BEST PLATE SRL ia toate măsurile necesare pentru a furniza o experiență placută a navigarii pe acest website și respectă prevederile legale în România privind protecția datelor cu caracter personal.

2. Drepturi de autor

   Toate informațiile publicate pe aceste website-uri sunt proprietatea SC BEST PLATE SRL și nu pot fi reproduse integral sau parțial, cu sau fără modificări, fără acordul expres exprimat al proprietarului.
Utilizarea acestui site în scopul alterării conținului sau este strict interzisă.

3. Confidențialitate

   Protecția informațiilor furnizate prin intermediul acestui website este o preocupare majoră pentru SC BEST PLATE SRL. Totuși site-ul www.bestplate.ro poate include legături (linkuri) către alte website-uri al căror conținut nu îl controlează și pentru care nu poate oferi garanții în ceea ce privește respectarea condițiilor de confidențialitate. Deși monitorizăm cu atenție legăturile pe care site-ul nostru le oferă nu ne putem asuma responsabilitatea pentru conținutul website-urilor ce nu se află sub controlul nostru.

4. Colectarea și protecția datelor

   În momentul în care accesați website-ul www.bestplate.ro serverul de web înregistrează automat numele furnizorului dvs de internet și adresa de IP de pe care accesați website-ul nostru. Informațiile pe care ni le furnizați prin completarea formularelor de pe site (numele dvs sau al persoanelor în numele cărora acționați, denumiri ale persoanelor juridice pe care le reprezentați, adrese de poștă electronică, numere de telefon, date cu caracter juridic și fiscal) sunt folosite exclusiv pentru următoarele scopuri:
      – procesarea solicitărilor dvs
      – oferirea și contractarea de servicii
      – marketing.
   Nu transmitem datele furnizate de către dumneavoastră terților cu exceptia cazului în care acest lucru ne este solicitat de către organe ale statului. Datele pe care ni le furnizați sunt tratate în conformitate cu prevederile legislației referitoare la protecția datelor cu caracter personal.
   În conformitate cu prevederile Legii 677/ 2001 orice persoană ce furnizeaza date cu caracter personal are următoarele drepturi: dreptul de acces; dreptul de intervenție asupra datelor; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de a se adresa justiției; dreptul de a se opune prelucrării datelor personale și de a solicita ștergerea datelor personale.

5. Revizuirea acestei politici

   SC BEST PLATE SRL poate revizui această politică în orice moment fără o notificare prealabilă. Pe această pagină veți găsi versiunea actuală a politicii noastre de confidențialitate.