incarca
logoTehnologie

Materiale

 Acordăm atenție sporită calității plăcilor și filmelor produse. De aceea, utilizăm materie primă de la furnizori europeni care ne permite menținerea constantei calității produselor finite.

 Utilizăm doar plăci cu strat dublu - plăcile termale Ipagsa Universe O2 și Abezeta Infinity, plăcile CTcP Abezeta Ultra. Cele doua straturi - cel de suprafață rezistent la developare și cel interior rezistent la solvenți – permit tiraje mai mari pentru că cresc substanțial rezistența chimică a plăcilor. Dealtfel aceste plăci pot fi folosite și la tiparul cu cerneluri UV fără tratament termic (coacere). Pentru producția de filme utilizăm Agfa Alliance Digidot HND calibrat pentru o procesare corectă pe echipamentul Agfa Avantra 44 XT.

Control de calitate

 Fiecare lucrare este masurată densitometric iar la livrare este însoțită de un document de control. Este necesară amplasarea în compoziția grafică a unei scale care ne permite să măsuram valorile de densitate relativă și de rasterizare. Descarcă aici in format .ai sau .cdr .

Instrumente Software

 Utilizăm suitele software originare Heidelberg, Luscher si Agfa pentru o calitate cât mai bună a tranferului imaginilor pe film sau pe placă.

Adaptabilitate

 Utilizăm profile de expunere personalizate pentru orice mașină de tipar pentru a prelua caracteristicile de tipar individuale (presiune diferită, lățirea punctului de raster etc.). Expunem la liniatura solicitată pentru cele mai bune rezultate în funcție de caracteristicile lucrării (tip de hârtie, etc).

Registru

 La cerere, putem ștanța pe filme și pe plăci registru Bacher 425 sau Bacher 780.

termale

Tehnologie termală Heidelberg


termale

Tehnologie CTcP Luescher


termale

Tehnologie film Agfa HN